На Волині понад 97% декларацій платників податків подають через Електронний кабінет

03 Червня 2023, 13:14
На Волині понад 97% декларацій платників податків подають через Електронний кабінет 378
На Волині понад 97% декларацій платників податків подають через Електронний кабінет

За підсумками січня-травня 2023 року платники податків Волині подали в електронному вигляді майже 214 тисяч декларацій. Це 97,2 відсотка від загальної кількості звітів, що надійшли на опрацювання до ГУ ДПС в області через Електронний кабінет. 

Про це йдеться на сайті податківців у Волинській області.

Звітування в електронному вигляді – сервіс, що нині однаково популярний серед платників податків-фізичних та юридичних осіб, оскільки дистанційне подання звітності – більш сучасна форма взаємодії з контролюючими органами, - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.  

«Зручність інформаційних сервісів ДПС, зокрема функціональні можливості Електронного кабінету дозволяють на якісно новому рівні спілкуватися з податковою службою та виконувати податкові зобов’язання без особистого контакту з податковим інспектором. Цей момент важливий, оскільки виключає суб’єктивний чинник, відтак - корупційні ризики», – зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що Державна податкова служба систематично вивчає потреби платників податків і постійно працює над удосконаленням функцій і сервісів Електронного кабінету, втілюючи кращі інформаційні рішення.   

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024