єЧерга скасовуватиме запис з неправдивими даними

05 Червня 2023, 09:21
єЧерга скасовуватиме запис з неправдивими даними 670
єЧерга скасовуватиме запис з неправдивими даними

З 5 червня за внесення неправдивих даних в електронну чергу перетину кордону «єЧерга» система скасовуватиме запис.

Про це інформує пресслужба «Укртрансбезпеки».

Зазначають, що моніторинг записів користувачів показав: однією з поширених проблем є внесення в систему неправдивих даних з метою стати в «єЧергу» раніше, ніж це передбачено правилами, а саме – записати машину в «єЧергу» без вантажу, але згодом її завантажити.

«Ми спільно з Державною митною службою України вирішили цю проблему: якщо запис в «єЧергу» зроблено на машину без вантажу, а пізніше її завантажили, то система скасує такий запис», – йдеться в повідомленні.

Новий механізм починають застосовувати від 5 червня, і він діятиме постійно.

«єЧерга» буде порівнювати список порожніх вантажівок з базою митних декларацій. Вантажівки, до яких після реєстрації в «єЧерзі» будуть виявлені митні декларації, будуть відмічені в системі спеціальною позначкою і згодом видалені з «єЧерги».

«Радимо вже скасувати чергу і записатись в неї з коректними даними про вантаж тим, хто наразі зареєстрував порожню автівку, але планує перетинати кордон з вантажем. Перереєстрація в черзі дозволить вам зекономити час. Уважно слідкуйте за орієнтовним часом перетину кордону якщо ви наразі в «єЧерзі». Рух черг може суттєво прискоритись», – наголосили в пресслужбі.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024