На Волині сплатили 6,7 мільярда гривень податків

07 Червня 2023, 15:05
Податки 560
Податки

За підсумками січня-травня 2023 року податковий внесок волинян до бюджетів усіх рівнів склав 6 мільярдів 694 мільйони гривень платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Наразі сума сплачених податків в області на 31,2% перевищує аналогічні надходження торік. Про це Бізнес.Район повідомляють волинські податківці. 

«Позитивна динаміка сплати податків, зокрема плюс 1,6 мільярда гривень проти фактичних надходжень такого ж періоду минулого року, переконує у відповідальності представників реального сектору економіки. Збережені робочі місця та швидка переорієнтація бізнесу до діяльності в умовах воєнного стану – визначальні чинники в питанні наповнення бюджетів. Зі свого боку ДПС забезпечує якісний податковий супровід», – коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. 

Посадовець підкреслив, що завдяки сучасним інформаційним рішенням, що впроваджені у процес адміністрування податків, податкова своєчасно реагує на потенційні ризики в наповненні бюджету.

«Своєчасна протидія ДПС спробам окремих представників бізнесу мінімізувати сплату податків чи задекларувати необґрунтовані збитки  дозволяє залучати до бюджету вагомі додаткові надходження», – наголошує Сергій Лисеюк.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024