У Горохові провели «бюджетну» нараду

16 Березня 2018, 10:57
1157

В. о. голови, керівника апарату райдержадміністрації Людмила Косюк провела нараду щодо публічного представлення інформації про бюджет.

Вона відбулася у середу, 14 березня, - повідомляє сайт Горохівської РДА.

Участь у нараді взяли: заступник начальника управління фінансів райдержадміністрації Галина Корінецька, начальник відділу фінансово-господарського забезпечення – головний бухгалтер апарату райдержадміністрації Оксана Грищук, головний лікар Горохівської районної лікарні Валерій Коба, директор КЗ «Горохівський центр ПМСД» Галина Майко, головний лікар Горохівської районної стоматологічної поліклініки Наталія Коба, головний бухгалтер та економісти медичних закладів.

Основне питання наради – публічне представлення головними розпорядниками коштів державного бюджету інформації про бюджет.

Оксана Грищук проаналізувала виконання бюджету за бюджетними програмами з деталізацією за кодами економічної класифікації видатків бюджету за 2017 рік у розрізі головних розпорядників коштів.

Також вона проінформувала про виконання видатків та кредитування бюджету на реалізацію цільових програм за звітний період та анонсувала аналітичну інформацію про бюджет.

За результатами обговорення Людмила Косюк наголосила, що на офіційному сайті РДА розміщена повна інформація про бюджет головного розпорядника коштів.

Варто зазначити, що у районній суспільно-політичній газеті оприлюднили оголошення про публічне представлення інформації про виконання бюджету.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024