Луцькі тролейбуси презентували для делегації із Кременчука

26 Березня 2018, 16:35
2406

Перші 5 нових тролейбусів із партії у 40 одиниць презентував міській владі Кременчука Луцький автоскладальний завод №1 АТ «АК «Богдан Моторс» 26 березня.

Про це повідомили в прес-службі Корпорації.

Тролейбуси презентували міському голові Кременчука Віталію Малецькому, директору КП «Кременчуцьке тролейбусне управління» Олександру Вертюху та іншим представникам місцевої влади. На території луцького заводу вони змогли наочно переконатися у комфортабельності та функціональності сучасних низькопідлогових тролейбусів.«Проект оновлення міського електротранспорту Кременчука справді працює, і сподіваємось, що робота кременчуцької влади служитиме прикладом для інших міст України стосовно того, як залучати кошти для відновлення тролейбусної інфраструктури міста. Комфорт та безпека людей мають бути на першому місці для влади», – зазначили в Корпорації.


 

Закупівля тролейбусів проходить у рамках проекту «Міський громадський транспорт в Україні», який фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку.

Нагадаємо, «Богдан Моторс» висловив готовність допомогти Львову та іншим українським містам перейти на сучасний електротранспорт. Корпорація активно підтримує ініціативи місцевої влади з оновлення рухомого складу та його заміни новими безпечними, комфортними і екологічними зразками. Рухомий склад у більшості міст України вже вичерпав строк експлуатації та несе загрозу для пасажирів. В Україні є достатньо вітчизняних виробників, які можуть задовольнити потреби міст та регіонів в модернізації комунального транспорту.

Окрім того, наголошують в «Богдані», завантаження виробничих потужностей сприятиме створенню нових робочих місць та збільшенню відрахувань податків до бюджетів всіх рівнів. Також в корпорації наголошують на неприпустимості закупівлі за бюджетні кошти вживаного громадського транспорту та транспорту який виготовляється не в Україні за умови наявності вітчизняних аналогів.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024