У Луцьку відкриють магазин фруктово-ягідних напівфабрикатів

28 Березня 2018, 09:00
5594

У Луцьку з’явиться унікальний магазин заморожених овочів, ягід і грибів.

Про це сказано на сторінці компанії Zanolli в соцмережах.

Компанія вже має два інтернет-магазини, через які можна замовляти натуральні detox-чаї, в’ялені консервовані делікатеси, різноманітну сушену та заморожену продукцію: https://zanolli.prom.ua або https://zanolli.com.ua.

До речі, в’ялені консерви виготовлені за італійською рецептурою. Гриби та овочі у свіжому вигляді запікають, після чого витримують у розсолі агродольче, який надає пікантного смаку, потім переміщають в банки, додають спеції і стерилізують. Вартість однієї баночки таких смаколиків (315 грамів) – 49 гривень

Асортимент представленої продукції дуже великий, обіцяють щотижневі новинки, аби можна було урізноманітнити щоденний раціон корисними і смачними стравами.

Наразі це в’ялені помідори, цукіні, баклажани, сушені аронія, томати, обліпиха, абрикоси, вишні, а також чаї з такими поєднаннями, як чорниця з насінням чіа, клюква з ягодами годжі і імбирем, малина з насінням чіа і корицею тощо.

Через декілька тижнів обіцяють відкрити в Луцьку магазин, де реалізовуватимуть заморожені ягоди, гриби, овочі та іншу продукцію, яка є і в інтернет-магазинах.

Також просять залишати відгуки про продукцію на сторінці у Facebook.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024