У Луцьку з’явиться мобільний додаток для побутових послуг

28 Березня 2018, 17:02
2075

Уже на початку квітня лучани матимуть можливість замовити майстра сервісу побутових послуг «Домової служби», аби вирішити проблемне питання.

Про це «Бізнес.Району» стало відомо під час форуму професійних майстрів у Луцькому міському центрі зайнятості в середу, 28 березня. Організатор заходу: Волинський обласний центр зайнятості та «Домова служба». 

Засновник та ідеолог «Домової Служби» Валерій Гусак розповів, що більше року їхні майстри використовують власне внутрішній додаток, а відтепер таку можливість матимуть і лучани, яким будуть неохібні побутові послуги.

«Як ми працюємо з майстром? Майстер виконує замовлення, бере гроші з клієнта і 75 % від суми залишає собі, а 25 % платить нам у якості інформаційних послуг. У нашому відсотку є вартість реклами , вартість адміністрування, оплата для бухгалтерів, контролерів, керівника, забезпечення роботи сайту, податки тощо.  Чому це вигідно для майстра? Можливо, заплатити 25 % − це багато, якщо ти маєш одне замовлення. Але якщо у тебе п’ять замовлень в день чи одне велике – то це нормально», – наголосив він.

Мобільний додаток «Домова Служба», який невдовзі запрацює, створений із метою, аби клієнт міг одним кліком замовити майстра. «Ми йдемо в ногу з часом, намагаємося не відставати від інших», – наголосив Гусак.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024