За два місяці волиняни сплатили понад 38 мільйонів гривень військового збору

30 Березня 2018, 15:06
За два місяці волиняни сплатили понад 38 мільйонів гривень військового збору 889
За два місяці волиняни сплатили понад 38 мільйонів гривень військового збору

З легальних доходів волинян до держбюджету у січні-лютому 2018 року сплачено 38,4 мільйона гривень військового збору.

Це на 36,2% більше проти аналогічного періоду торік, інформують у ввідділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

«Показники сплати військового збору – це свого роду індикатор дотримання законодавчих вимог у сфері оплати праці, оскільки цей податковий платіж утримується з легальних доходів громадян. Ріст його надходжень свідчить про відповідальну позицію більшості волинських працедавців. Відтак, кожен офіційно працевлаштований громадянин щомісяця інвестує в обороноздатність держави посильну суму залежно від рівня заробітної плати», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що лише легальна оплата праці гарантує в майбутньому призначення пенсійних виплат. Тож  в  ГУ ДФС у Волинській області рекомендують кожному працівнику, незалежно від віку, дбати про офіційне працевлаштування.

«Лише легальна робота дає право на отримання соціальних виплат у випадку втрати працездатності, призначення гідної пенсії в майбутньому. «Тіньові» зарплати з часом лише поглиблюють проблему, оскільки без оформлення передбачених  документів при прийомі на роботу та відповідних відрахувань єдиного внеску неможливо претендувати на отримання соціальних та пенсійних виплат. Просимо працедавців та працівників поважати права один одного, дбати про сплату податків та наповнення соціальних фондів», - підсумувала Світлана Савчук. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024