Гнідавський завод готується до сезону 2018

03 Квітня 2018, 12:47
1469

Підготовка Гнідавського цукрового заводу до сезону 2018 року розпочалася відразу після різдвяних свят. 

Про це повідомив директор підприємства Ростислав Новосад.

«Гнідавський цукровий завод буде запущений в роботу у визначені терміни, а вірніше у серпні цього року. В планах заготівля та переробка буряка в обсязі 600 тисяч тонн та мінімум роботи заводу у сто днів, бо ефективною можна вважати роботу заводу у 80 днів», – повідомив посадовець.

Також на підприємстві розпочали переговори з підприємствами, які займаються копанням цукрового буряка.

«З копанням цукрового буряка проблем не буде. Були проведені переговори з однією з найпотужніших компаній, яка безпосередньо займається копкою, там нас запевнили, що робота буде проведена якісно і у визначені терміни», – розповів заступник керівника Гнідавського цукрового заводу Олександр Нікішин.

На підприємстві запевняють, що до початку сезону 2018 року вони будуть готові у всіх напрямках, це стосується і модернізації, вчасного старту, висококваліфікованого кадрового потенціалу, адже запорука успіху підприємства в сезон цукроваріння – це вчасна та якісна підготовка.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024