Гнідавський завод готується до сезону 2018
Підготовка Гнідавського цукрового заводу до сезону 2018 року розпочалася відразу після різдвяних свят.
Про це повідомив директор підприємства Ростислав Новосад.
«Гнідавський цукровий завод буде запущений в роботу у визначені терміни, а вірніше у серпні цього року. В планах заготівля та переробка буряка в обсязі 600 тисяч тонн та мінімум роботи заводу у сто днів, бо ефективною можна вважати роботу заводу у 80 днів», – повідомив посадовець.
Також на підприємстві розпочали переговори з підприємствами, які займаються копанням цукрового буряка.
«З копанням цукрового буряка проблем не буде. Були проведені переговори з однією з найпотужніших компаній, яка безпосередньо займається копкою, там нас запевнили, що робота буде проведена якісно і у визначені терміни», – розповів заступник керівника Гнідавського цукрового заводу Олександр Нікішин.
На підприємстві запевняють, що до початку сезону 2018 року вони будуть готові у всіх напрямках, це стосується і модернізації, вчасного старту, висококваліфікованого кадрового потенціалу, адже запорука успіху підприємства в сезон цукроваріння – це вчасна та якісна підготовка.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром