«Наш край» запустив мобільний додаток для заощаджень на покупках

04 Квітня 2018, 10:19
«Наш край» запустив мобільний додаток для заощаджень на покупках 1471
«Наш край» запустив мобільний додаток для заощаджень на покупках

Мережа «Наш Край» запустила мобільний додаток, за допомогою якого покупці зможуть заощаджувати ще більше, отримуючи безпосередньо у магазині унікальні купони з «мобільними цінами».

Перебуваючи у магазині користувач додатку отримує на телефон спеціальні акційні пропозиції, які постійно оновлюються в залежності від місця розташування покупця.

Також у додатку є мапа магазину, щоб детально роздивитись, де розміщені різні категорії продуктів.

Завантажити мобільний додаток «Наш Край» можна з Google Play Market (для смартфонів на Android) чи App Store (для смартфонів на iOS) або з сайту, на якому також є відео-інструкція щодо використання додатку.

На додаток клієнт зможе отримувати актуальні акційні листівки із великою кількістю знижок та цікавої інформації.

«На сьогодні мобільні додатки не є новинкою, хоча їхнє використання ще не набуло широкої популярності серед споживачів у сфері рітейлу. Але коли ми побачили та проаналізували реальну користь у цьому сервісі для наших покупців, ми вирішили його розробити і запустити на наших магазинах. Адже «мобільні ціни» – це додаткова вигода та залученість наших клієнтів», – розповідає менеджер з інновацій мережі «Наш Край» Роман Корсак.

На сьогодні додатком можна користуватися у магазинах за адресами: м. Луцьк, вул. Ковельська, 40 та м. Ковель, вул. Грушевського, 10. Його впровадження заплановане у всіх магазинах мережі.

Читайте також:

Супермаркети «Наш край» можуть об`єднатися з іншою мережею

Мережа «Наш Край» очолила рейтинг продуктових мінімаркетів України

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024