На Волині 10 офіційних міліонерів: майже три тисячі волинян заповнили щорічні деларації

04 Квітня 2018, 11:43
Серед волинських декларантів – 10 офіційних мільйонерів. 1643
Серед волинських декларантів – 10 офіційних мільйонерів.

Податкові декларації про майновий стан і доходи на Волині подали 2928 громадян. Волинські декларанти вже відзвітувалися про 237,8  мільйонів гривень отриманих у 2017 році  доходів.

Серед волинських декларантів – 10 офіційних мільйонерів, інформуть у відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

За попередніми розрахунками волинські декларанти спрямують до бюджетів 4,1 мільйона гривень ПДФО та 1 мільйон  гривень військового збору, - саме такі суми податків до сплати визначили громадяни при поданні декларації.

«Цей прогноз щодо фінансового результату деклараційної кампанії – не остаточний, оскільки до її завершення ще майже чотири тижні. Як свідчить практика минулих років, саме у квітні кількість відвідувачів Центрів обслуговування платників, які звітуються про доходи,  зростає. Тож громадяни, котрі планують візит до податкової інспекції, повинні врахувати цей момент. Щоб не створювати черг та незручностей, громадянам, котрі зобов’язані подавати річну податкову декларацію, краще завітати до державних податкових інспекцій якомога раніше», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як розповіла керівник волинських фіскалів, в територіальних органах ДФС опрацювали максимум інформаційних ресурсів з тим, щоб заздалегідь спланувати потенційну кількість декларантів та організувати процес подання декларацій максимально ефективно.

«Розуміючи, що заповнення декларації потребує певних економічних знань, наші фахівці в Центрах обслуговування платників надають в межах компетенції консультаційну допомогу кожному декларанту. Звертаємо увагу, що особам, котрі подають декларацію з метою скористатися правом на  податкову знижку, необхідно додати окремі документи. Тож просимо громадян поважати право кожного на своєчасне та якісне обслуговування в органах ДФС», -підсумувала Світлана Савчук.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024