У Нацгвардії спростували заяву Палиці про «жучки» в обласній раді

05 Квітня 2018, 16:49
Ігор Палиця 1064
Ігор Палиця

У Нацгвардії спростували заяву, яку зробив голова облради Ігор Палиця, про виявлення під дахом будівлі «невідомої апаратури».

З його слів, фахівці припускають, що це пристрій, який належить Національній гвардії, підсилює сигнал жучків, встановлених в облраді. Про це на своїй сторінці facebook написав прес-секретар Нацгвардії Вадим Голуб.

«Того ж дня до поліції надійшло повідомлення, що в приміщенні під дахом будівлі виявлено невідому апаратуру. На місці поліцейські Луцького відділу поліції встановили, що виявлене обладнання є ретранслятором, призначеним для підсилення сигналу радіозв’язку між портативними радіостанціями. Відомості внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події», – пише Голуб.

Прес-секретар зазначаэ, що обладнання, яке виявили - це ретранслятором призначений для підсилення зв’язку між портативними радіостанціями. Це підтвердили у Головному управлінні Національної поліції у Волинський області.

«Вказане обладнання належить військовій частині Національної гвардії і було встановлене ще у 2016 році з відповідного дозволу першого заступника голови Волинської обласної ради (датований 19.01.2016р). Під час монтажу ретранслятора був присутній відповідальний працівник облради», -  повідомляє пан Вадим.

Надання дозволу на встановлення репітора
Надання дозволу на встановлення репітора

Надання дозволу на встановлення репітора
Надання дозволу на встановлення репітора

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024