На Луцькому хлібозаводі почали будівництво кондитерського цеху

16 Квітня 2018, 12:25
5937

Один з найбільших виробників хліба і хлібобулочних виробів в Україні холдинг «Хлібні інвестиції» будує кондитерський цех на одному зі своїх заводів – «Луцькому хлібозаводі».

Про це під час інтерв’ю розповіла директорка «Першого столичного хлібозаводу» Оксана Гадомський, передає Промисловий Портал.

«На сьогоднішній момент холдинг будує великий кондитерський цех на Луцькому хлібозаводі, де будуть випускатися кондитерські вироби для всього холдингу. Там буде стояти сучасне обладнання, яке дозволить виробляти і заморожувати кондитерські вироби, що дасть можливість транспортувати їх на далекі відстані», – розповіла Гадомський.

При цьому плани по будівництву кондитерського напрямку на «Першому столичному хлібозаводі» були відкладені.

«Перший столичний хлібозавод» знаходиться в селі Нові Петрівці. Він був відкритий в 2012 році, а в 2016 році завод модернізували і відкрили другу чергу. Загальна потужність підприємства зросла до 150 тонн продукції за добу. У розширення виробництва було інвестовано $6 млн.

До складу холдингу «Хлібні інвестиції» входять ПAO «Теремно Хліб» (Волинська обл.), ТОВ «Бердичівський хлібозавод» (Житомирська обл.), ПАТ «Чернівецький хлібокомбінат» (Чернівці), «Перший столичний хлібозавод» (Київ), ПАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат» (Івано-Франківськ).

Також підприємство з виробництва та оптової продажу макаронних виробів ТМ «Макарелла» ТОВ «Продовольча компанія» Заграва-Луцьк» (Луцьк).

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024