«Зарплата офіцера – до 16 тисяч у місяць», – майор Іваничівського комісаріату

20 Квітня 2018, 13:04
Ярмарок вакансій 1406
Ярмарок вакансій

Іваничівський центр зайнятості влаштував ярмарок професій.

Про це 18 квітня інформують на сторінці центру.

В ярмарку вакансій взяли участь представники ВУЖКГ Ілона Лесь та Іваничівського військового комісаріату майор Олександр Демчук.

Ілона Петрівна ознайомила присутніх із вакансією бухгалтера, детально розповіла про вимоги до претендентів на роботу, рівень заробітної плати на підприємстві, обов’язки, умови праці, соціальний пакет.

Олександр Миколайович зазначив, що зараз пріоритетом для укомплектування Збройних Сил України є військова служба за контрактом. Охочі мають хорошу мотивацію для роботи у Збройних силах України. Мінімальна зарплата військовослужбовця-контрактника рядового та сержантського складу – від 8 тисяч гривень на місяць, офіцерська – до 16 тисяч.

Крім того при підписанні контракту військовослужбовець має право на отримання фінансової винагороди розміром від 8 мінімальних заробітних плат. Також для військовослужбовців передбачено повноцінне речове та продовольче забезпечення, безоплатне медичне обслуговування та санаторно-курортне лікування тощо.

Безробітні, яких зацікавили вакансії, залишили свої контакти для проведення подальшої співбесіди з роботодавцем. Фахівці служби зайнятості для оперативного укомплектування вакансії бухгалтера також надіслали на електронну адресу ВУЖКГ відеорезюме по шукачів роботи.

У результаті перегляду керівництво підприємства зацікавилося безробітною, яка відвідала це підприємство, і поспілкувавшись з головним бухгалтером, погодилася на тимчасові роботи і з подальшим працевлаштуванням на посаду бухгалтера.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024