«Богдан-Моторс» у Луцькій міській раді дискредитують, - Дмитро Писаний

24 Квітня 2018, 18:23
Дмитро Писаний 1681
Дмитро Писаний

У позитивному заліку Луцького автоскладального заводу №1 «Богдан Моторс» співпраця не лише з українськими містами, але й постачання продукції за кордон.

Проте, якісні тролейбуси виготовлені на заводі Луцьком не курсують, адже більшість у міській раді вирішила, що списані швейцарські тролейбуси 1997 року виробництва будуть кращими, аніж свої нові. Про це інформує телеканал Sfera-TV Lutsk.

Керівник підприємства Дмитро Писаний запевняє, що рішення міських владців обурило весь трудовий колектив заводу.

Крім того, що завод «Богдан-Моторс» у Луцькій міській раді дискредитують, підприємство почали відверто звинувачувати у використанні російських комплектуючих деталей при складанні транспорту.

Нібито, комплектуючі для промислового складання моторних транспортних засобів, електронні перемикачі, кабелі, перетворювачі напруги та інші інструменти завод закуповлює у ТзОВ «ЧЕРГОС», яке зареєстроване у Санк-Петербурзі.

Дмитро Писаний переконаний, що усі ці нападки на підприємство стосовно використання деталей з Росії – прояв чиєїсь зацікавленості

Співпрацю з російськими підприємствами на «Богдан-Моторс» припинили, про це директор сказав на Дні депутата, в рамках якого місцеві депутати відвідали автозавод.

Директор пояснив, що коли на сході України розпочалась війна, одразу почати купувати деталі у іншого виробника не змогли через відсутність в Україні у 2014-му заводів, котрі б виготовляли потрібні комплектуючі до тролейбусів. Цього ж року, «Богдан-Моторс» зробив замовлення харківському підприємству «Електроважмаш», але цей процес затягнувся через тривалу розробку відповідних двигунів, а пізніше їх випробовування. Кінцевим став етап сертифікації продукції, тож повністю відмовились від російських комплектуючих у 2017-му році.

Попри такі безпідставні та необґрунтовані звинувачення, працівники «Богдан-Моторс» не припиняють виробництво якісного транспорту.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024