Місцеві громади Волині отримали понад 115 мільйонів гривень доходу з єдиного податку

26 Квітня 2018, 13:41
Місцеві громади Волині отримали понад 115 мільйонів гривень доходу з єдиного податку 833
Місцеві громади Волині отримали понад 115 мільйонів гривень доходу з єдиного податку

Завдяки суб’єктам господарювання, котрі працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, місцеві громади Волині у першому кварталі 2018 року отримали понад 115 мільйонів гривень єдиного податку.

Це на 30,4 відсотка більше минулорічних надходжень за аналогічний період, повідомляють у відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Ріст сплати єдиного податку фіксують серед усіх категорій платників. Це свідчить про стабільність у діяльності суб’єктів малого бізнесу та аграріїв, котрі перебувають на четвертій групі платників єдиного податку, - констатують в ГУ ДФС у Волинській області.

 «Динаміка сплати єдиного податку в області переконливо демонструє позитивну тенденцію, що стане закономірністю. Підстави для такого оптимістичного прогнозу – сталі економічні показники розвитку та належна увага в питанні забезпечення надходжень до місцевих бюджетів з боку фахівців територіальних органів ДФС», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук. 

Як запевнила керівник волинських фіскалів, представники органів місцевої влади повинні уважно та ретельно стежити за тим, щоб всі підприємці офіційно реєстрували свою діяльність.

Використовуючи інфраструктуру громади, підприємці повинні робити свій внесок у розвиток території, ресурси та можливості якої - в основі їх комерційного успіху, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

Як свідчить аналітика, на Волині спрощенці-юридичні особи протягом січня-березня цього року спрямували до бюджетів громад 15,6 мільйона гривень єдиного податку, підприємці – фізичні особи – 84,9 мільйона гривень, а представники аграрного сектору – 14,6 мільйона гривень єдиного податку.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024