На Волині шахраї прикидаються працівниками ДФС та вимагають кошти у бізнесменів

03 Травня 2018, 14:40
На Волині шахраї прикидаються працівниками ДФС та вимагають кошти у бізнесменівшти, прикриваючись посадовцями ДФС 1050
На Волині шахраї прикидаються працівниками ДФС та вимагають кошти у бізнесменівшти, прикриваючись посадовцями ДФС

Волинським бізнесменам варто бути пильними, адже на території області працюють шахраї, які представляються працівниками фіскальної служби та вимагають кошти.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

На Волині мають місце випадки, коли громадяни-шахраї нібито від імені посадових осіб територіальних органів ДФС у Волинській області телефонують до керівників потужних волинських підприємств чи підприємців і вимагають матеріальну винагороду за невтручання в господарську діяльність.

Зокрема, підприємливі зловмисники за непроведення перевірки та певну лояльність до платника податків пропонують директору підприємства чи підприємцю сплатити суму, що інколи коливається в межах декількох тисяч доларів. Такі факти шахрайства мають місце як в обласному центрі Волині, так і на території області.

Тому в ГУ ДФС у Волинській області звертаються до платників податків бути обачними, не піддаватися на провокації, а у разі отримання інформації про такі пропозиції, вчинення протиправних дій від імені працівників органів ДФС під виглядом працівників Державної фіскальної служби або нібито від їх імені негайно інформувати управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Волинській області за номером (0332)777171, або відповідний підрозділ Національної поліції за номером телефону 102.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024