Топ-менеджери VolWest Group мандрували Європою

04 Травня 2018, 15:09
1050

За корпоративною традицієютоп-менеджери компанії VolWest Group мандрували Європою. Травневий тур проходив через такі міста: Будапешт, Відень, Прага, Краків.

Площа Героїв в Будапешті і Марії Терези у Відні, прогулянка корабликом бурхливим Дунаєм, Сєчинські термальні купальні, сонячна погода, позитивна компанія – це те, що надихає.

Сонячна і привітна Чехія потішила неймовірним поєднанням історії і сучасності, пишністю тутешньої архітектури і справжнім живим унікальним чеським пивом.


 

Празький Град і Кафедральний собор 14-го століття, унікальний Карлів міст, прикрашений 30-ма скульптурами святих, Праха Брама або Порохові ворота – і ще багато-багато неймовірно прекрасних місць відвідали наші мандрівники в одному з найкрасивіших міст Європи – Празі.


 

Кінцевою точкою туристичного маршруту стала культурна столиця Польщі – Краків. Це місто польських королів із цікавою багатостолітньою історією та старовинною європейською архітектурою. Перебуваючи у цьому чарівному місті волвестівці не могли не відвідати Вавель, на території якого розташований Королівський замок і Кафедральний собор з безцінною колекцією витворів мистецтва, меблів і предметів старовиниі і затишним італійським двориком. А ще смакували традиційний польський журек та інші смаколики найцціональної польської кухні.


 

Кількаденна супер-командна мандрівка принесла усім масу незабутніх вражень та натхнення на нові звершення, ідеї і плідну працю.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024