ЦНАП у Володимирі отримав свого мобільного адміністратора

04 Травня 2018, 17:11
1934

Центр надання адміністративних послуг у місті Володимир-Волинський отримав унікальне обладнання - мобільного адміністратора.

Пристрій, який дасть змогу «на виїзді» надавати щонайменше 68 послуг днями вручив голова Волинської ОДА Олександр Савченко, - інформує EGAP на своїй сторінці у Фейсбук.

Це перший із 4 закуплених в рамках програми та призначених для Волині, мобільний центр.

Нагадаємо, у Центрі надання адміністративних послуг міста Володимира-Волинського надають більше 130 послуг. Обслуговування здійснюється за допомогою електронної черги. Також можна подати документи на видачу біометричних паспортів.

А вже від учорашнього дня адміністративні послуги можна буде надавати за моделлю «виїзного адміністратора».

Це особливий варіант організації надання послуг, коли адміністратор ЦНАП обслуговує окремих громадян за місцем проживання чи перебування (лікування, тощо).

У першу чергу, це забезпечує надання якісного сервісу громадянам похилого віку та людям з особливими потребами, мешканцям віддалених районів та тим, хто потребує обслуговування без відвідування центрів надання адмінпослуг. Саме завдяки такому варіанту обслуговування сервіс, що його надає держава, стає гнучкішим і орієнтованим на потреби кінцевого споживача, тобто громадянина.

Крім Волині, ще 12 таких мобільних центрів надання адміністративних послуг передані ЦНАП Вінницького, Дніпропетровського та Одеського регіону.




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024