Сини Івахіва і Пащенка офіційно зареєстрували Електротаксі

07 Травня 2018, 21:29
Віталій Пащенко і Антон Івахів 15451
Віталій Пащенко і Антон Івахів

Екологічне таксі у Луцьку може з'явитися уже найближчим часом.

Юні сини відомих  волинських бізнесменів Віталій Пащенко і Антон Івахів ще у лютому анонсували, що працюють над ідеєю першого в місті електротаксі, а вже 7 травня повідомили про реєстрацію юридичної особи.

«Друзі, ми зробили величезний крок вперед! Нарешті наш стартап існує у правовій системі координат і після офіційної реєстрації нашої юридичної особи ми будемо рухатися дуже швидкими впевненими кроками для того, щоб ви якнайшвидше могли оцінити нашу роботу та найкращий сервіс у Луцьку. 
Настав найвідповідальніший етап усього процесу і ми розуміємо, що зараз слід докласти максимальних зусиль і не забути про велику відповідальність та важливу місію: побудувати бізнес на засадах турботи про екологію та лучан.
Ми дякуємо всім хто долучився та підтримав нашу ідею створення першого електро таксі у Луцьку. Підтримуючи цей амбітний проект, ви допомагаєте не тільки нам, а й нашому місту та його чудовій природі.
Вже зовсім скоро ви зможете оцінити якість, сервіс та переваги наших електромобілів!», — йдеться у дописі на Facebook.

Відомо, що синові Володимира Пащенка Віталію виповнилося 15 років, а синові Степана Івахів Антонові — 14.





 

Коментарі
10 Травня 2018, 17:19
Так вони самі придумали ідею)))перше їхній батько поставив свій електромобіль на джокер таксі,потім на хіт таксі,винюхав всю інформацію а тепер відкриває своє таксі)молодці їхні діти,що придумали нову ідею)))
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024