«Волиньприродресурс» починає шукати бурштин на 8-гектаровій ділянці

08 Травня 2018, 11:14
2560

Підготовчі роботи з геологорозвідки починають на  ділянці площею 8,1561 га в селі Галузія Маневицького району. 

Комунальне підприємство нібито зобов'язане проводити випереджувальне геологічне довивчення, детальну геолого-економічну  оцінку запасів та ресурсів бурштину в межах спецдозволів на користування надрами. Про це йдетсья у відкритому листі заступника директора КП «Волиньпрриродресурс» Анатолія Капустюка.

Також у листі Капустюк послається на рішення Прилісненської сільської ради і погрожує судами усім органам, які захочуть стати на шляху «Волиньпрриродресурса». 

«Збитки, завдані КП «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради від протиправних дій посадових осіб, що призвели до зупинки робіт, а також недоотримання прибутку, зрив наповнення бюджету обласної ради та територіальних громад де заплановано розпочати роботи будуть стягуватися в судовому порядку з органів та винних осіб», — йдеться у листі.

У підприємстві заявляють, що зобов'язані  проводити розвідувальні роботи для визначення промислового значення ділянок надр, з метою підготовки   родовищ корисних копалин до промислового освоєння відповідно до положень спецдозволів на користування надрами і затверджені Держгеонадра України.

Відкритий лист «Волиньпрриродресурса»
Відкритий лист «Волиньпрриродресурса»

Відкритий лист «Волиньпрриродресурса»
Відкритий лист «Волиньпрриродресурса»

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024