У Луцьку росте попит на оренду нерухомості

17 Травня 2018, 17:42
2719

Орендарський попит в Луцьку орієнтований на житло невеликих площ в новобудовах. Крім того, він перевищує пропозицію.

Про це йдеться на офіційних сайтах з нерухомості, інформує 12 канал.

Аби поселитися у бажаній квартирі, потрібно шукати житло понад місяць місяць. За даними агентств нерухомості, орендарі обирають квартири за ціною від 4000 до 6000 гривень на місяць. Однокімнатне житло в центрі коштуватиме в середньому за п'ять-шість тисяч гривень.

Двокімнатну квартиру в новобудовах, розташованих в районах Луцька, наближених до центру, можна винайняти від шести до шести з половиною тисяч. Оренда трикімнатного житла на околиці міста коштує стільки ж. Зняти квартиру такої площі в центрі можна за шість з половиною- сім тисяч. Для потенційних орендарів важлива локація житлового багатоквартирного будинку.

Популярністю користуються об'єкти, розташовані біля зручної транспортної розв'язки. Також обирають житло з меблями і якісною побутовою технікою. Близько 20 відсотків орендують порожні квартири, які меблюють самостійно. Ріелтори Луцька стверджують, що в 90 відсотках випадків орендодавці не здають житло клієнтам з тваринами, тому що побоюються за майно. З цієї ж причини власники відмовляються укладати угоди на оренду з сім'ями з маленькими дітьми.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024