Засновник Alibaba висказав свою думку про біткоіни

24 Травня 2018, 08:08
1222

Друга всесвітня конференція World Intelligence Conference в Тяньцзіні запам’яталася виступом Джека Ма, засновника Alibaba.

Він заявив, що технологія блокчейн – це не мильна бульбашка, а бульбашкою являється саме біткоіни (дізнатися що таке біткоіни та навіщо вони потрібні можна на сайті Crypto-Coin.top.

У своїй доповіді Джек Ма наголосив, що вже багато років займається дослідженням блокчейн технології і впевнений в її потенціалі та в тому, що вона здатна вирішити багато проблем у сфері конфіденційності і безпеки даних на всіх рівнях: від уряду, до приватних осіб. Засновник Alibaba підкреслив, що в першу чергу він дбає про безпеку своєї компанії.

Ма, як найбагатший чоловік Азії додав, що основною рушійною силою в індустрії блокчейна зараз виступають спекулянти, які розглядають цю технологію як «золоте дно». Він  з побоюванням ставився до біткоіни, навіть в 2017 році, коли ціна на криптовалюту номер один досягла свого піку. Під час одного інтерв’ю «Alibaba» зізнався: «Я нічого не знаю про біткоіни. І я сильно здивований. Якщо це спрацює, то правила світової торгівлі і вся фінансова система зміняться повністю».

Улітку 2016 року компанія Alibaba Ant Financial впровадила технологію блокчейн, щоб поліпшити звітність в своїй роботі з китайськими благодійними організаціями, а через рік кількість блокчейн фахівців в компанії збільшилася.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024