Львів розширюється: проектування нових житлових комплексів

24 Травня 2018, 06:15
1436

Житлові комплекси у Львові будуть проектувати як повноцінні мікрорайони на нових ділянках або на ділянках колишніх промислових зон.

Личаківський район. Наразі вивчаються ділянки в межах вулиці Тракту Глинянського, де зараз будується кілька житлових комплексів і котеджні містечка, а також територія у напрямку міста Винники.

Сихівський район. Зараз найбільше будують поруч з «Ареною Львів». У майбутньому  – побудова нових житлових комплексів  та комерційних об’єктів. Приватні забудовники та місто проводять дослідження аналогічних забудов біля спортивних комплексів за кордоном та вивчають можливий інтерес для інвесторів.

Осучаснення та покращення транспортного сполучення може стати початком для активнішого будівництва в мікрорайонах Рясне-1 та Рясне-2, Шевченківського району. Там уже є внутрішній попит на нове житло. Наразі квартири у новобудові у Львові Шевченківського району вже  функціонують.

Залізничний район. Перспективними вважається територія земель на межі з Білогорщею. Освоєння ділянок було призупинено на момент ухвалення рішення міської ради про встановлення тимчасових пунктів збору та сортування сміття. На сьогодні кілька інвесторів знову зацікавилися будівництвом на цій території.

У Франківському районі розглядають можливість нового житлового будівництва у районі вулиць Кульпарківська-Трускавецька-Стрийська.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024