Скандальний павільйон в центрі Ковеля не можуть ніяк прибрати

24 Травня 2018, 17:46
919

На сесії Ковельської міської ради знову говорили про скандальний торговий павільйон в центрі міста, до якого має відношення екс-радник міського голови Олега Кіндера, колишній голова постійної депутатської комісії із земельних питань Юрій Конащук.

Засідання відбулося 24 травня.

«Наскільки мені відомо, на минулій сесії відмовили у поновленні договору оренди земельної ділянки для МПП «Землемір» (очолює дружина Юрія Конащука – Інна Конащук, – ред). Після закінчення терміну оренди будуть прийняті міри по її звільненню», – заявив начальник відділу земельних ресурсів міськвиконкому Вадим Логвінов, додавши, що наразі тут стоїть тимчасовий торговий павільйон.

Депутатка від «Солідарності» Ірина Роїк допитувалася в нього, що члени тимчасової контрольної депутатської комісії, яку вона очолює, не бачили меж земельної ділянки. У відповідь Вадим Григорович сказав, що Ірина Олексіївна, як голова цієї комісії, могли би сама звернутися в будь-яку ліцензовану землевпорядну організацію, яка винесла би межеві знаки в натурі. Втім, обраниця громади попросила чиновника не переводити «стрілки» на її комісію, мовляв той має у своєму підпорядкуванні аж цілий відділ.

«Ви вже повідомили МПП «Землемір», що вони повинні передати земельну ділянку?» – спитала Ірина Роїк.

«Після закінчення терміну оренди земельної ділянки в обов’язковому порядку ми про це вас проінформуємо», – пообіцяв Вадим Логвінов.  

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024