Гнідавський цукровий завод збільшить виробництво еко-цукру для євроринку

30 Травня 2018, 12:48
1961

Цьогоріч Гнідавський цукровий завод продовжить виробництво екологічного цукру.

Про це інформує прес-служба 

Минулого року підприємство  «Ріттер Біо Агро», що спеціалізується на виготовленні еко-буряка виростило 2 тисячі тон сировини.

«Врожайність екологічно чистого буряка значно менша, проте цукор, отриманий з нього, буде коштувати не 350 євро, а 1300 євро», – розповідає директор Гнідавського цукрового заводу Ростислав Новосад.

Це побудуть найперші поставки цукрового буряка на переробку. Покупцями цього продукту стають провідні європейські виробники. Вже цьогоріч між ТОВ «Рітер Біо Агро» та однією з голландських фірм буде укладена угода на постачання 2 тисяч тонн еко-цукру.

Сьогодні «Рітер Біо Агро» значно збільшило посівні площі і за попередніми розрахунками планує отримати від 40 до 50 тисяч тонн буряка, який перероблятиме Гнідавський цукровий завод.

Коментар
25/01/2022 Вівторок
25.01.2022
24.01.2022