Сила фіскала: волинянин серед найкращих гирьовиків ДФС

04 Червня 2018, 18:17
2383

Микола Чубаєвський виборов друге місце в особистому заліку з гирьового спорту Першої спартакіади Державної фіскальної служби України.

Чоловік працює на посаді начальника відділу протидії незаконному обігу підакцизних товарів оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області.

Про це інформує відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

За активну участь, волю до перемоги та витримку, командний дух та гідний результат за підсумками спартакіади ДФС подяками відзначено всіх учасників волинської команди, котрі виступали в шести видах спорту.

«Команда з Волині достойно презентувала органи доходів і зборів області на спортивних змаганнях національного рівня. Волинські фіскали у загальному заліку посіли восьме місце серед 28 команд. Такий досить високий результат - не випадковий, оскільки наша робота передбачає належний рівень фізичної підготовки. Працівники податковій міліції, ГУ ДФС в області та Волинської митниці ДФС продемонстрували повну відповідність професійним стандартам», - наголосив в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

У спортивному заході всеукраїнського рівня, що проходив 1-3 червня 2018 року в м. Одеса, брали участь команди територіальних органів ДФС з усіх регіонів України.


 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024