Голова Волинської ОДА пообіцяв Ківерцівській лікарні новий рентген

05 Червня 2018, 08:00
Волинський губернатор завітав у Ківерцівську лікарню 1315
Волинський губернатор завітав у Ківерцівську лікарню

У вівторок, 4 травня, з робочим візитом у Ківерцівському районі побував голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко. Під час перебування в районі Олександр Ілліч разом з головою районної державної адміністрації Валерієм Ткачуком та головою районної ради Василем Хмілевським їх заступниками, депутатом Волинської обласної ради Володимиром Дейною побували в КЗ «Ківерцівське РТМО».

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

У КЗ «Ківерцівське РТМО» очільник Волині зустрівся з генеральним директором закладу Михайлом Слижуком, його заступником Наталією Круцько, депутатом Волинської обласної ради, завідувачем пологового відділення Людмилою Тимощук. Михайло Васильович показав оновлені приймальне, реанімаційне, пологове  та гінекологічне відділення, відділення, які потребують ремонтів – терапевтичне, неврологічне та рентген кабінет. Олександр Ілліч оглянув відділення жіночої консультації, хірургічний та травматологічний кабінети поліклініки, зустрівся з медичним персоналом.  

Найбільше у медзакладі звернень про придбання нового рентгену. Існуючому апарату близько сорока років. Мешканці району періодично змушені їздити в обласний центр, аби скористатися відповідними послугами, адже щонайменше раз в місяць він перестає працювати. Микола Мартинюк, завідуючий ренген кабінетом розповідає, що апарат був введений в дію ще в 1978 році. Голова ОДА пообіцяв сприяння у вирішенні нагайної проблеми.

«Де в лікарні зроблено ремонти, там все добре і радісно. Інша справа у відділеннях, які потребують оновлення. Нам вдалося наладити співпрацю з народним депутатом України Ігорем Лапіним, який погодився віддати кошти зі свого округу на придбання рентген-апарата для Ківерцівської ЦРЛ. А це 2,5 млн. гривень. У ході медичної реформи лікарня повинна стати одним із базових лікувальних закладів інтенсивного лікування. Тому ми будемо намагатися забезпечити її усім необхідним для надання якісних медичних послуг. А місцева влада забезпечить необхідні ремонти відділень», – наголосив голова  обласної державної адміністрації.

Олександр Савченко зустрівся з керівництвом КЗ «Ківерцівське РТМО»
Олександр Савченко зустрівся з керівництвом КЗ «Ківерцівське РТМО»

Найбільше у медзакладі звернень про придбання нового рентгену
Найбільше у медзакладі звернень про придбання нового рентгену

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024