Волинських аграріїв запрошують до столиці на виставку «АГРО-2018»

05 Червня 2018, 16:05
1996

З 6 по 9 червня 2018 року у Києві на території «Експоцентру України» (ВДНГ) відбудеться ювілейна 30-та виставка «АГРО-2018».

За три десятиріччя виставка перетворилася на найважливіший в країні форум для десятків тисяч українських розвинутих аграріїв, виробників, науковців та початківців в агро.

Організатори «АГРО-2018» суттєво розширили програму порівняно з минулими роками. Тут пройдуть одночасно відразу 12 (!) спеціалізованих виставок.

В програмі «АГРО-2018» — також цікаві події:

  • Аукціон племінних тварин. На ньому можна буде придбати елітні породи худоби
  • Agro Auto Show. Експозиція провідних автомобільних брендів та тест-драйв авто
  • Agro Food Fest — фестиваль їжі.

На «АГРО-2018», звичайно, заплановано й багато ділових заходів.


 

Спеціалізована виставка «ЕкспоАгроТех» цілковито присвячена сучасній сільськогосподарській техніці. Крім того — і це стане особливістю «АГРО-2018» — експозиція представить майже усі вітчизняні машини та агрегати, на придбання яких держава компенсує фермерам 25% вартості.

Тісно пов’язана із «ЕкспоАгроТех» виставка «Агро-транспорт і логістика» — дуже важлива нині сфера для розвитку українського агро.

З кожним роком все важливіші для агро високі технології. Їм буде присвячена окрема виставка «Hi-Tech Agro».

Експозиція «Рослинництво і агрохімія» дасть змогу обрати найсучасніші системи захисту посівів. Спеціалізована виставка «Organic» буде корисною для виробників, що орієнтуються на ринок органічної продукції.


 

Традиційно оживить «АГРО-2018» масштабна виставка худоби, птиці, кормів, препаратів та технологічного оснащення тваринницької галузі — «Anіmal`EX».

На «Agro Build-Expo» можна буде ознайомитися із сучасними підходами до спорудження об’єктів аграрної інфраструктури.

Виставка «Сучасний фермер» продемонструє спеціалізовані комплексні рішення у аграрній сфері, а експозиція «Біопаливо» — нові технологічні рішення заощадження ресурсів.

Відвідувачів чекає ще ціла низка цікавих та корисних спецвиставок: «FishExpo» (рибне господарство), «ЕквіСвіт» (конярство) та «EcoHouse» (унікальна експозиція з екологічного будівництва).

Організатор виставки компанія «ТД «Промфінінвест» обіцяє чотири насичені, цікаві та корисні дні для усіх, хто працює у аграрному секторі України.

Більш детальна інформація: за телефоном +380 44 220 11 45. Е-mail: [email protected].

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024