Київстар розробив мобільний додаток для малих фермерських господарств

08 Червня 2018, 13:07
1265

Під час спільної прес-конференції Київстар і Міністерства аграрної політики, та продовольства України була представлена бета-версія продукту для малих сільськогосподарських підприємств.

Про це інформують у прес-службі компанії.

Найбільший мобільний оператор України за підтримки Мінагрополітики став розробником мобільного додатку для малих фермерських господарств. Бізнес-додаток, що отримав назву m-Agri, має забезпечити аграріям легкий доступ до передових практик, бази знань, галузевих цінових пропозицій,  новин, ресурсів професійної підготовки та онлайн консультацій, а також вивести фермерів на нові ринки для продажу своєї продукції та надати їм можливості для зростання власного бізнесу.

«Невеличким господарствам важко конкурувати із агрохолдингами, які мають на озброєнні цілий штат професіоналів, технології та доступ до інформаційних і торгових ресурсів. Тож ми вирішили запропонувати малим фермерам альтернативу — мобільного помічника «все в одному», який вміщується в кишені та завжди під рукою», — розповів директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар Євген Кражан.

На сьогодні m-Agri налічує сім основних розділів: Новини, Ринкові ціни, Погода, Фінанси, База знань, Smart-помічник, Повідомлення. Втім функціонал платформи розвивається і в подальшому буде доповнений затребуваними фінансовими сервісами,  майданчиком для торгівлі тощо.

«Завдяки m-Agri українські фермери отримають не лише інструмент для більш ефективної роботи, але й нові знання та орієнтири. Продукція, що виробляється в Україні,  має бути якісною та конкурентною — в тому числі і на європейських ринках. Українські товари мають відповідати європейським вимогам якості, відстеженню походження, найкращим практикам, європейським екологічним стандартам. Для малих сільських господарств це новий рівень для професіонального зростання та нові перспективи для розвитку бізнесу», — прокоментував Юджин Вісковик, генеральний директор з розвитку бізнесу міжнародної групи VEON, до якої входить Київстар.

М-Agri розроблений для ОС Android. Оцінити його переваги зможуть абоненти всіх мобільних операторів України, проте для власних абонентів Київстар передбачив користування додатком без додаткової тарифікації — незалежно від умов тарифного плану.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024