Суд заборонив владі заважати роботі парковки біля «Променя»

08 Червня 2018, 15:01
Парковка біля «Променя» 1153
Парковка біля «Променя»

Суд заборонив Луцькому міськвиконкому вчиняти дії щодо демонтажу, розбирання, знесення чи в інший спосіб припинення використання автопарковки, якою користується РЦ «Промінь».

Про це йдеться в ухвалі Господарського суду Волинської області про забезпечення позову ТзОВ «Проміньпарксервіс» до виконкому, інформує сайт Конкурент.

Вказані заходи забезпечення позову діятимуть до моменту набрання законної сили рішенням суду у даній справі.

Нагадаємо, 18 травня Луцький міськвиконком ухвалив рішення про розірвання договору про співпрацю між Луцьким плавальним басейном та товариством «Проміньпарксервіс». Договір передбачав облаштування за кошти «Променя» автостоянки на території школи плавання, якою могли спільно користуватися як відвідувачі басейну, так і відвідувачі розважального центру.

Цей договір діяв до 2041 року і не передбачав його розірвання в односторонньому порядку. Тому «Промінь» подав до суду, і 24 травня Господарський суд Волинської області відкрив провадження у цій справі.

Проте вже в суботу зранку, 2 червня, напередодні виступу в РЦ «Промінь» студії «Квартал-95» заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук з невідомими особами встановили посеред парковки обмежувачі руху та демонтували металеві конструкції, які належать «Проміньпарксервісу».

Один із власників розважального центру Андрій Покровський назвав такі дії влади політичним тиском на нього.

У п'ятницю, 7 червня, Господарський суд Волинської області ухвалив позов «Проміньпарксервісу» до виконкому Луцької міськради. Зокрема, суддя Войцеховський ухвалив заборону виконкому і адміністрації «Школи олімпійського резерву плавання» заважати у будь-який спосіб роботі парковки, якою зараз користується «Проміньпарксервіс».

Сторінка 1
Сторінка 1

Сторінка 2
Сторінка 2

Сторінка 3
Сторінка 3

Сторінка 4
Сторінка 4

Сторінка 5
Сторінка 5

Сторінка 6
Сторінка 6

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у  TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024