Податкова зриває постачання луцького алкоголю в Німеччину, – директор горілчаного заводу

14 Червня 2018, 13:33
1514

Працівники Луцького заводу «Укрспирт» на деякий час заблокували рух транспорту по вулиці Ковельській у обласному центрі.

Протест відбувся близько 10 годині ранку 14 червня.

Таку форму протесту працівники заводу застосували, аби привернути увагу влади до блокування роботи «Укрспирту» державною виконавчою службою та податковим органами, повідомляє ВолиньPost.

Заступник керівника заводу з виробничих питань Луцького МПД – ДП «Укрспирт» Олег Гушинець розповів, що працівники заводу просто шоковані діями виконавчої служби та податкової. За словами Гушинця, якщо ці структури не перестануть блокувати роботу спиртової галузі, працівники заводу готові їхати у Кабінет Міністрів та Верховну Раду.


 

«Тільки підприємство стає прибутковим, показує результати, то починають вставляти палки в колеса. Але найважливіше - це люди, які працюють у цій галузі, це сім'ї, які завжди мали стабільний прибуток, а сьогодні вперше мають проблеми із виплатою зарплати», - каже Олег Гушинець.

За його словами, під загрозою зриву нині може опинитися, наприклад, контракт з Німеччиною щодо поставки замовлень. Більше того, вже зараз телефонують стурбовані фермери. Адже невдовзі розпочнеться збір зернових, значну частину яких у них купував саме «Укрспирт». Цьогоріч такі закупівлі - теж під загрозою.

Нагадаємо, у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost повідомив голова профспілки Луцького МПД – ДП «Укрспирт» Олександр Філіпчук розповідав, що 12 червня у Києві відбулося засідання об’єднаної організації профспілки АПК ДП «Укрспирт».


 

Головне питання, яке там обговорили, стосувалося блокування роботи «Укрспирту» державною виконавчою службою та податковим органами. За результатами зустрічі, на якій були присутні представники 42 горілчаних заводів, вирішили організовувати акції протесту у тій площині, яку дозволяє українське законодавство.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024