Шацькі озера - серед принад Волині туристичної

18 Червня 2018, 10:40
787

Не побувати на Шацьких озерах - значить не пізнати справжню Волинь. 

Ціни - на різний гаманець. 

Про те, що чекає відпочивальників у селі Світязь, розповідає у сюжеті Андрія Гнатюка господиня садиби Пауліна Носуліч.

«Ми запрошуємо вас на відпочинок сімейного типу, також молоді пари. На дві кімнати є санвузол. Це звичайні двомісні номери, є телевізор, деякі меблі: шафа для одягу, тумба для речей. У санвузлі є душова кабіна з холодною та гарячою водою, умивальник, унітаз. Будинок розрахований на вісім чоловік, тобто чотири кімнати по двоє людей. Буває, що приїджає сім'я - двоє дорослих і двоє дітей, яким зручно розміститися у двох кімнатах. »

Також господиня розповідає про інші зручності, які є в будинку: кухню, харчування, холодильник. Можна харчуватися самим, або ж замовляти у господині. Триразове харчування коштує до 200 гривень на особу.

Дорожчі номери цінять у 150-180 гривень, дешевші - по 100 гривень за добу, але умови - загальні, тобто на декілька кімнат. 

Найглибше озеро України - Світязь, яке має острів. Вода в ньому настільки прозора, що дно видно на великій глибині. Щороку людей більше з різних місць. 

Відпочивальниця з Полтави Юлія Терененко каже, що тут - дуже красиво і корисно для здоров'я. 

Інші відпочивальниці кажуть, що воліли б бачити пляж більш окультуреним - з лежаками та пісочком. За це готові навіть заплатити, аби бачити більше цивілізації на пляжі. 

Як море без пахлави, так Світязь без пончиків і риби. І якщо приїхав у Світязь - мусиш купити пончика, - каже світязянка Ольга Бортнічук, яка торгує пончиками 10 років. 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024