У Володимирі шукають працівників на залізницю

19 Червня 2018, 18:40
882

Володимир-Волинський міськрайонний центр зайнятості продовжує роботу в рамках Меморандуму про співпрацю, підписаного між Державною службою зайнятості та Публічним акціонерним товариством «Українська залізниця».

Так, на минулому тижні відбулася зустріч заступника начальника з кадрових питань ВП «Ковельська дистанція колії» РФ «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Петра Березюка з начальником відділу взаємодії з роботодавцями Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості Юлією Іщук. Сьогодні підприємство потребує 11 робітників за посадами монтер колії та черговий по переїзду.

У результаті домовилися, що 20 червня фахівці служби поведуть міні-ярмарок вакансій за цими посадами, що дасть можливість роботодавцю самостійно підібрати собі працівників, а безробітним – отримати можливість оцінити умови праці, розмір заробітної плати, ознайомитись з графіком роботи та соціальними гарантіями.

Нагадаємо, починаючи з 3 липня в Рівненському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ розпочинається навчання безробітних осіб за професією «рибовод».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024