Луцький автозавод сплатив понад два мільйони гривень військового збору

21 Червня 2018, 13:30
«Богдан Моторс» 1002
«Богдан Моторс»

За три роки луцький автоскладальний завод вніс 2,31 мільйонів гривень, черкаський автозавод – 1,15 мільйонів гривень, а компанія «Богдан Моторс» – понад 60 тисяч гривень.

«Кожна гривня військового збору – це наш внесок у зміцнення українського війська та підвищення обороноздатності держави. Ми підтримуємо українську армію не лише фінансово, але й технічно. З 2014 року черкаський автозавод переорієнтувався на розробку та виробництво сучасної військової техніки, яка б могла замінити застарілі радянські зразки і якісно оновити армійські автопарки. За цей час ми передали Збройним силам та Національній гвардії України кілька сотень нових автомобілів різного призначення, а бронемашина «Барс-8» була визнана одним із досягнень вітчизняного ОПК», – зазначили в прес-службі АТ «АК Богдан Моторс».

У виробництві військової техніки корпорація орієнтуються на нагальні потреби ЗСУ та враховує побажання військових. «Богдан Моторс» впровадила 5-ступеневий контроль якості на підприємствах і забезпечує повне сервісне та гарантійне обслуговування усіх автомобілів, які випускає під власним брендом. Автівки тестуються на військових полігонах та успішно проходять відомчі випробування Міноборони.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024