Волинський центр зайнятості провів семінар-навчання для своїх працівників

22 Червня 2018, 10:43
Волинський обласний центр провів семінар-навчання для своїх працівників 2508 Джерело: vol.dcz.gov.ua
Волинський обласний центр провів семінар-навчання для своїх працівників

У Луцьку навчали спеціальністів з організації профнавчання міського, міськрайонних, районних центрів зайнятості та філій. 

Про це повідомили у Волинськомуй ОЦЗ

20 червня у Волинському обласному центрі зайнятості заступник директора центру Тарас Семенюк ознайомив колег із новими підходами в роботі служби як сучасної сервісної установи. 

Начальник відділу організації профнавчання ВОЦЗ Раїса Мельник підсумувала результати роботи щодо навчання безробітних та наголосила на відстеженні тривалості їх роботи, отриманої за направленням служби зайнятості, після здобутого фаху. Фахівець з питань зайнятості відділу організації профнавчання Віта Демчур повідомила про тонкощі контролю організації профнавчання безробітних та дотримання фінансової дисципліни при використанні коштів фонду.

Руслана Клімова, начальниця відділу роботи з персоналом, розповіла про правила трудової та фінансової дисципліни в період реорганізації служби.

Особливості організації професійного навчання безробітних на замовлення працедавця роз‘яснила начальник відділу організації надання послуг роботодавцям  Оксана Меріда. Завідувачка сектору аудиту Наталія Абрамович деталізувала функціонування системи внутрішнього контролю та озвучила пробеми освоєння коштів Фонду.

Після семінару-навчання для спеціалістів фахівці обласної служби організували економічну екскурсію на ПрАТ «Едельвіка» (м. Луцьк), яку провів директор виробництва Василь Карпюк. ПрАТ «Едельвіка» – одне з небагатьох підприємств в Україні, що виготовляє широкий спектр тканин у народному стилі. 

 

Екскурсія на ПрАТ «Едельвіка»
Екскурсія на ПрАТ «Едельвіка»

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024