Профспілка працівників ДФС відзначає двадцятирічний ювілей

22 Червня 2018, 17:02
Герб ДФС України 4281
Герб ДФС України

Всеукраїнській профспілці працівників Державної фіскальної служби України 22 червня виповнюється 20 років.

Протягом двох десятиліть діяльності галузева профспілкова організація залишається незмінним соціальним партнером працівників ДФС, що є потужною силою у відстоюванні прав та інтересів спілчан.

Профспілкова лідерка волинських фіскалів Мирослава Конечна запевнила, що за час свого існування профспілка довела, що вона є єдиною реальною діючою силою, яка відстоює трудові права працівників на гідні та безпечні умови праці, прагне до забезпечення гідного життєвого рівня працівників, їх відпочинку та оздоровлення,  домагається повернення престижу служби.

«Дбаючи про активний відпочинок працівників територіальних органів ДФС, профспілка щорічно організовує туристичні мандрівки Україною та за кордон. Долучитися до таких подорожей можуть і ті члени колективу, які не є спілчанами. Задовго до початку літнього оздоровчого сезону ми вивчаємо ситуацію щодо потенційних місць відпочинку, приділяючи  особливу увагу питанню оздоровлення дітей. Тому в літній період щонайменше кілька десятків сімей мають можливість відпочити та оздоровитися. Цього літа – це бази відпочинку в Одеській області», - зазначила Мирослава Конечна.

Важливо, що сьогодні всупереч усім викликам та труднощам в країні профспілці вдалося зберегти цілісність та міць організації, мотиваційну привабливість та консолідувати зусилля трудових колективів на виконання завдань служби. 

Поїздка в Карпати
Поїздка в Карпати

Вихованці Люблинецької школи інтернату завітали з концертом в ГУ ДФС у Волинській області
Вихованці Люблинецької школи інтернату завітали з концертом в ГУ ДФС у Волинській області

Командний дух та гідний результат у І Спартакіаді ДФС
Командний дух та гідний результат у І Спартакіаді ДФС

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024