У Луцьку відбудеться Форум «Інновації в продажах»

27 Червня 2018, 17:00
«Більше практики – менше теорії». Час заробляти в новому форматі! 1197
«Більше практики – менше теорії». Час заробляти в новому форматі!

Власників та керівників малого і середнього бізнесу запрошують дізнатись про інновації у сфері продаж та досвід розвитку бізнесів через франчайзинг.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОЦЗ.

Форум відбудеться 4 липня 2018 року у конференц-залі Бізнес-центру Директорія, що на Винниченка, 26.

Організатори: Клуб Ділових Людей Україна, Pizza Celentano:Клуб успішних інвестицій та «Franchise group», Волинський обласний центр зайнятості.

Форум «Інновації в продажах» – це демонстрація бізнес-кейсів, Networking, розгляд трендів та інновації у сфері продаж, показ усіх підводних каменів франчайзингу та розвиток бізнесу разом з потенційними партнерами. На форумі не лише покажуть досвід в продажах провідних українських компаній, але й розкажуть про основні механізми співпраці з франшизою і переконають, що такий метод ведення бізнесу має свої плюси.

«Проект такого формату проводиться у Луцьку вперше. Це буде своєрідний Networking для тих хто хоче започаткувати власну справу і для тих, хто успішної її реалізовує. Для підприємців-новачків в рамках Форуму буде представлено франшизи із 20-ти та 10-ти річним досвідом, а також будуть представлені молоді підприємці, які діють на ринку 1-2 роки. Підприємці, які розвивають власний бізнес, отримають практичні кейси по управлінню персоналом, реалізації ефективних продаж та налагодженню бізнес-процесів», –прокоментувала керівник відділу продажів Pizza Celentano Роксолана Токарська.

Умови участі: безкоштовно (грантово) для учасників, які заповнять аплікаційну форму та отримають підтвердження від організаторів.
Програма Форуму: https://bit.ly/2lk4jqQ
Реєстрація: https://bit.ly/2yl3bww
Контактна особа – Марія Зусько (тел: +380981616839), [email protected]

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024