Мережа напівфабрикатів з Луцька відкрила заклад у США

У Лос-Анджелесі відкрився перший магазин заморожених страв Multicook із фастфудною зоною MultiBar, відомий в Україні як «Галя Балувана».
Про це у коментарі Forbes розповів співвласник компанії Володимир Матвійчук.
У меню фаст-фуду зокрема, супи, український борщ, салати та напої. Виторг закладу на 50% складається з продажів з Multicook, ще 50% – з продажів MultiBar.
За словами Матвійчука, українці купують у закладі переважно заморожені страви, а американці – куштують фастфуд.
Матвійчук наголосив, що надалі усі Multicook відкриватимуться у форматі з MultiBar. До кінця цього року планується відкриття 150 таких закладів за кордоном.
Довідково: Володимир Матвійчук почав бізнес «Галя Балувана» у 2018 році, з невеликого магазину в Луцьку.
У січні 2024 року партнер-франчайзі мережі відкрив перший Multicook у США, а у квітні того ж року Матвійчук запустив в Україні мережу гастробарів Gabar.
Загалом у компанії понад 830 магазинів. З них за кордоном працює понад 80 точок у 15 країнах.