Вікна та двері: дідусь скаржиться на роботу луцького підприємця

06 Липня 2018, 10:34
3768

Лучанин Сергій Тихолаз скаржиться на місцевого підприємця, який постачає пластикові вікна та двері.

Мовляв, повівся на акційну пропозицію, хотів зекономити. Договір уклали. Деталі привезли із запізненням в цілий місяць. Обіцяні майстри прийшли наступного дня теж не вчасно. Подивились та пообіцяли повернутися все зробити через два дні, каже пенсіонер.

Коли група 12 каналу завітала в офіс підприємця, самого бізнесмена не було. Офіс-менеджерка набрала шефа, й він пообіцяв прокоментувати ситуацію за два дні. Поки директор обіцяв коментар, до офісу завітали ще одні обурені клієнти. У середу, як і домовлялися, ми знову завітали до офісу «Кінгпласт», аби поспілкуватися з підприємцем.

Сергій Тихолаз на обіцяних майстрів вже не сподівається. Судитися теж не збирається. Розуміє, що не прочитав уважно договір. Пенсіонер вже розібрав старий балкон самотужки та сподівається, що знайдуться майстри, які допоможуть встановити нові пластикові конструкції. А поки рами та вікна загромаджують квартиру.

Коментарі
04 Грудня 2018, 17:39
Цілком підтримую. Даного "підприємця" звати Сергій Навроцький, я попав в подібну ситуацію. Не рекомендую дану фірму і цього підприємця. В нього вже напрацьована схема, як людям "забивати баки" та постійно відбрехуватись. На даний момент Навроцький працює з "Стеко", я пробував добитися щось через них, але отримав цікаву відповідь: "Даний підприємець нам робить оборот і ми не можемо на нього сильно давити, бо він може знайти й іншу компанію"
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024