З волинської чорниці роблять пасту для японців

09 Липня 2018, 14:19
Компанія LiQberry виробляє пасту з волинської чорниці 1583
Компанія LiQberry виробляє пасту з волинської чорниці

Компанія LiQberry виробляє пасту з чорниці в Україні та Литві, а для сировини використовує дику чорницю, яку збирають у волинських лісах.

У відносинах з японськими партнерами більше просунулася У 2016 році компанія також представила свою продукцію на виставці Foodex.

«У нас був несподівано швидкий досвід. Ми знайшли партнерів. На цьому ринку є певна періодичність поставок. Ми почали працювати буквально через чотири місяці. Це дуже неординарний випадок», – говорить Ірина Лукашук, директор з продажу компанії LiQberry.

Зараз справи у українських підприємців на азіатському ринку йдуть повільно. Нових партнерів поки немає. І тому, компанія змінює стратегію. За словами Лукашук, для початку необхідно вивчити систему ведення бізнесу в Японії. Вона як трикутник, в якому на верхівці великі трейдери, які спускають товар дистриб'ютору, а ті вже опускають його в роздріб. В силу неординарності продукту, LiQberry пішли протилежним шляхом - з низів.

«Можна сказати, що це була помилка, все-таки потрібно бити по великим гравцям. У даній ситуації японські колеги радять зосередитися на поширенні інформації про унікальність продукту серед споживачів», – розповідає Лукашук.

Довідково: при виготовленні чорничної пасти плоди подрібнюють за допомогою пульсуючого тиску. При цьому кісточка тріскає і її вміст, чорнична олія, потрапляє в пасту і засвоюється організмом, на відміну від вживання свіжої ягоди , коли кісточка просто виводиться, не засвоюючись. 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024