VIP-карта «1+1» тепер діє і у ресторації «Брама»

11 Липня 2018, 15:16
Знижки тепер і у «Брамі» 2041
Знижки тепер і у «Брамі»

Ви вже придбали  VIP-картку «1+1» від ПортCity? Тоді для Вас приємний бонус: відтепер картка діє також у ресторації «Брама».

За словами представників торгово-розважального центру, власник картки та його родина зможе заощадити близько 3 тисяч гривень на місяць.

Нагадуємо умови користування карткою «1+1»:

При замовленні страви чи напою, входу в караоке або оплаті години гри в боулінг/більярд (сеансу, входу) на послуги боулінг-клубу «Strike City», дитячого розважального центру «FIGLI MIGLI», арени розваг «Generator City» та ресторації «Брама» в ТРЦ «ПортCity» та при наявності купону Ви отримаєте другу страву (напій), вхід у караоке, годину гри у боулінг/більярд (сеанс, вхід) у подарунок за умови, що вартість другої страви (напою), входу в караоке або години гри в боулінг/більярд (сеансу, входу) не перевищує вартість оплачуваної страви (напою), входу в караоке або гри в боулінг/більярд (сеансу/входу).

При поповненні картки для дитячих атракціонів в "FIGLI MIGLI" на суму від 100 гривень та за наявності купону, сума номіналу подвоюється.

Оригінальність купонів на знижку захищена голограмою SM.

У наявності VIP-карти, 10 купонів і один VIP-куток. При пред'явленні чотирьох VIP-кутків, Ви отримуєте VIP-карту безкоштовно.
В іншому випадку, її ціна – 200 гривень. Придбати карту можна лише у представників ПортCity, і лише тоді, коли вони знаходяться у Вас.

Читайте також: У «ПортCity» – тиждень «спекотних» знижок на сезонні колекції

«1+1» у «Порті»
«1+1» у «Порті»

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024