Ні грошей, ні речей: як «поРадували» молоду маму у комісійній крамниці

12 Липня 2018, 15:31
Фото ілюстративне 6283
Фото ілюстративне

У редакцію Район.Володимир-Волинський звернулась мешканка міста Луцька Тетяна Білик.

Жінка користувалась послугами комісійної крамнички «Рада мама», проте плідній співпраці прийшов кінець і нині лучанка не може дочекатися від власників крамниці ні грошей, ні речей, які здавала на продаж.

Більше - в листі.

Я мама, яка здавала дитячі речі в цей комісійний магазин, поки він не припинив свого існування у Луцьку. Все було добре... На 22 червня я була записана "на гроші", тобто мала прийти та забрати кошти від проданих речей по першій квитанції, а вона в мене не одна. Прийшовши під магазин, мене чекала вивіска з номером орендаря, а від "Рада мама" й сліду не було. За цим номером, чоловік піднявший слухавку, пояснив, що вони з'їхали раптово за одну ніч, а на наступний день була міліція...В той же день, на вайбер прийшло мені повідомлення, про те що магазин змінив свою адресу з м.Луцька на Володимир Волинський. Отже, мої речі та кошти поїхали у інше місто без мого відом . Від того дня я намагаюсь до них додзвонитись, та марно. Відписують дивні речі... З лвух різних карток скинули мізерні суми, і далі просто тиша.... Як повернути дитячі речі та кошти за продані, я не знаю... Так як міліція складу злочину не бачила, - написала жінка.

До свого листа жінка прикріпила більше 30 скріншотів, в яких вона веде переписку з представниками крамниці. 

Переглянувши їх можна зробити висновок - правди жінка так і не добилась.





































Чим закінчаться митарства лучанки і чи повернуть жінці гроші та речі, - невідомо. А молодим мамам радимо не потрапляти на гачок ось таких крамниць.

Коментарі
08 Лютого 2019, 10:29
В мене такаж сама читуація,ні грошей ні одягу
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024