Ігоря Палицю засікли у варшавському готелі в компанії з Коломойським і Тимошенко

15 Липня 2018, 20:00
5862

Зустріч олігархів з групи «Приват» і можливої кандидатки в президенти відбувалася 12 липня. 

Світлини відомих політиків у неформальній обстановці опублікував київський журналіст Богдан Кузьмич у Facebook з посиланням на власні джерела. Подаємо допис без змін.

«Вчора один товариш з Волинських країв повернувся з Польщі. Там він часто буває по своїм справам. Та й в Київ заїхав транзитом. Поспілкувалися. Він розповів, що перебуваючи у Варшаві, бачив Юлію Тимошенко. Зайшов жарт про бігборди з новим курсом.

Але суть в іншому. За його словами він бачив її на днях, 12 липня, у готелі в якому зупинявся переночувати. Готель хороший біля аеропорту. І тут АЛЯРМ! Спочатку у готелі з'явився Ігор Коломойський разом з головою Волинської облради Ігорем Палицею. А хвилин через 15 у холі готелю з'явилася і Юлія Тимошенко. Не помітити її усю в білому було неможливо. Ви вірите, що Юлія Тимошенко та Ігор Коломойський зовсім випаково опинилися в одному місці?

Юлія Тимошенко часто прогулює засілання Ради саме у Варшаві. Але, якщо не помиляюся, саме в цей день Рада голосувала за вжливий проект щодо зміни закону про Аниткорупційний суд. Тобто саме в цей день лідер парламенсткьої фракції прогуляла важливе голосування у парламенті заради зустрічі з потенційним клієнтом Антикорупційного суду, якого звинувачують в обкраданні держави на мільярди доларів?

Скільки тривала ця зустріч - мій знайомий юзернейм не знає. Каже, що допив каву і пішов», — йдеться у дописі.

Читайте такожПилосос ПриватБанку: як структури Коломойського висмоктували гроші з українців. РОЗСЛІДУВАННЯ

Коментарі
15 Липня 2018, 23:09
А цей "товариш" там був випадково чи, можливо, теж з Коломойським зутрічався ? Цікаво, цікаво, адже він теж там був в той час ...
16 Липня 2018, 12:14
Просто жах, як таке може...Тимошенко побачили в готелі..а потім і Бєню з Палицею
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024