Володимир-Волинська птахофабрика планує у двічі збілишити виробництво

16 Липня 2018, 17:37
1872

ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», що входить до групи компаній Openmind, планує через півтора-два роки запустити новий забійний цех і наростити виробництво курячого м'яса удвічі - до 90 тис. тонн.

«Ми розраховуємо розпочати будівництво цеху в цьому році за свої гроші і потім вже докуповувати обладнання на позикові кошти. Коли посилимо обсяги виробництва продукції «Епікур», то виникне необхідність у додаткових потужностях із переробки та упаковки. Тому в цьому році ми плануємо також розпочати будівництво цих площ. Йдеться про $25-30 млн (інвестицій - ІФ)», - повідомив CEO ГК Openmind Олексій Коваленко у коментарі агентству «Інтерфакс-Україна».

За його словами, наразі група може містити близько 4,2 млн голів птиці, але розглядає питання збільшення поголів'я у зв'язку з запуском нового забійного цеху. У 2017 році Володимир-Волинська птахофабрика виробила близько 45 тис. тонн курячого м'яса, але без розширення потужностей збільшувати виробництво не може. Левова частка цього обсягу - м'ясо під брендом «Чебатурочка».

Він зазначив, що в 2017-2018 роках група вже інвестувала понад $1,5 млн у технологію, в обладнання, в розробку і просування бренда «Епікур».

Підприємство в цьому році відкрило ще одну філію в Одесі, і загалом на сьогодні має сім представництв підприємства у таких містах України: Володимир-Волинський, Київ, Вінниця, Житомир, Львів, Харків і Одеса.

ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» входить до трійки найбільших виробників курячого м'яса в Україні.

До інфраструктури фабрики входять 100 пташників, розташованих на 11 майданчиках із вирощування птиці, власний забійний цех, комбікормовий завод і сільгосппідприємство. Фабрика виробляє продукцію під ТМ «Чебатурочка» та «Епікур».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024