Як Гнідавський цукровий завод співпрацює із європрейськими колегами

17 Липня 2018, 15:42
2022

На сьогодні ПрАТ «Гнідавський цукровий завод» є відомим не тільки в Україні, а й у Європі.

Підприємство активно співпрацює і переймає досвід провідних підприємств, закуповуємо обладнання передових технологій відомих німецьких фірм «IPRO», «BMA», «APRO», «Noton», «Polimex», «Babbini», в яких було замовлено преси глибокого віджиму. 

Про це повідомляє прес-служба Гнідавського цукрового заводу.

Дивіз компанії: «Вчимося новому європейському досвіду не зраджуючи українським традиціям»

Читайте також: Гнідавський цукровий завод збільшить виробництво еко-цукру для євроринку

На підприємстві  підтримують тісні контакти з державною компанією «Польський цукор», з німецькою компанією «Pfeifer & Langen», з іншими іноземними компаніями. Вони вбачають у Гнідавському цукровому заводі не тільки бізнес-партнера, але й установу, в якої можна повчитися.

«Хочемо, щоб наше підприємство набуло найвищого європейського рівня. Ми йдемо до цього, але роботи дуже багато. Механізм, який реалізували раніше, був затратний, дорогий, він був величезний. Нам хочеться це все оптимізувати, і ми це зробимо, я впевнений», – ділиться переконаннями директор підприємства Ростислав Новосад.

На підприємстві переконують, що зроблять усе, аби не втратити те обличчя, ту марку, яку наші діди здобули для нас і передали у спадок. Будемо працювати та розвивати цукровий завод, щоб бути кращими не тільки в Україні, але й у Європі.

Читайте також: Гнідавський цукровий завод запрошує на роботу: зарплати до 15 тисяч гривень

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024