Запроваджують нову систему реєстрації розрахункових операцій

20 Липня 2018, 11:34
Онлайн реєстрація розрахункових операцій 816
Онлайн реєстрація розрахункових операцій

У Кабінеті Міністрів України схвалили пілотний проект щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних  комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій.

Про це повідомили на сайті територіального органу ДФС у Волинській області.

Інноваційну систему реєстрації e-Receipt розробили органи ДФС.

Вона передбачатиме оnline реєстрацію пристроїв (персональні комп’ютери, планшети, смартфони), без подання до контролюючих органів будь-яких паперових документів та не потребуватиме абонентської плати за користування нею.

Е-Receipt  може бути встановлена та підтримуватиметься будь-яким гаджетом. Вона передбачатиме програмне забезпечення для продавця, покупця та ДФС, а також буде інтегрована з Електронним кабінетом платника. Працюватиме цілодобово і міститиме безліч інформації, необхідної користувачам.

Нова система розрахунків матиме можливість інтегруватися з іншими системами ДФС та бухгалтерськими програмами, відповідатиме вимогам захисту інформації та передбачатиме мінімальні затрати часу на процес фіскалізації.

Електронний чек генеруватиметься, реєструватиметься в системі ДФС і доповнюватиметься QR-кодом, після чого передаватиметься на пристрій.

Інформація про фіскальний номер чеку та його QR-код зберігатиметься в e-Receipt та буде доступною для перегляду в Електронному кабінеті платника як платником, так і покупцем.

Читайте також:

Туристичний збір має сплачуватись за місцем реєстрації

Волиняни стали краще платити податки

У 2018 році зросте сума єдиного соціального внеску

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024