Працівників Турійської селищної ради навчали писати проекти для ОТГ

23 Липня 2018, 12:30
996

Турійчанам розповіли про стуктуру та етапи проектної пропозиції, правила постановки мети та завдань проекту, життєздатність проекту.

Про управління часом та послідовністю дій, взаємодія з грандодавцем для ефективного управління проектом, регулювання конфлікту інтересів, ці та безліч інших важливих питань обговорили в активному діалозі, що відбувся за участі Громадської організації «Волинський інститут Права» у Турійській селищній раді.

Про це повідомляється на сторінці Турійського центру зайнятості у Фейсбук.

Ірина Гайдучик, виконавчий директор вище вказаної громадської організації довела присутнім на яскравих прикладах, що ідея проекту не повинна бути штучно створеною, вона повинна виходити із потреб самого ОТГ, народитися і знайти свою нішу в сприятливому середовищі, кожен має бути часточкою та відчувати своє призначення і місце в досягненні мети. Лише за таких умов буде реальний результат.

Відбувся жвавий і плідний діалог щодо обговорення ідей для проектів, їх спрямування, обмін досвідом з людьми, які вже займались проектною діяльністю і досягли бажаних результатів та новачками у цій справі.

«Турійська районна філія Волинського ОЦЗ і надалі готова організовувати такі і подібні зустрічі та завжди відкрита для спілкуваня і надання послуг як безробітному так і зайнятому населенню та роботодавцям», – зазначають у службі.



Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024