Створили практичні посібники для українських експортерів агропромислової продукції

25 Липня 2018, 17:46
745

 Для розширення обсягів українського експорту сільськогосподарської продукції створено практичний посібник для українських експортерів та норвезьких імпортерів агропромислової продукції з України.

Зокрема, сприятливими чинниками для налагодження економічних зв’язків виступають належна законодавча база, яка регулює двосторонню торгівлю , високий рівень залежності від імпорту низки секторів норвезького продовольчого ринку, цінова конкурентоспроможність української продукції на норвезькому ринку, суттєва активізація українсько-норвезьких двохсторонніх відносин протягом останніх років та інше.

Між іншим, підготовлені посібники стосуються трьох секторів рослинництва, які в Норвегії найбільшою мірою залежать від імпорту і в яких існують найкращі можливості для українських виробників. Посібники у доступній формі надають інформацію щодо найважливіших дій, які необхідно здійснити українським експортерам для виходу на норвезький ринок, та обов'язкових вимог, яким має відповідати їхня продукція.

Слід додати, що посібники підготовлені Норвезько-Українською торговельною палатою за пропозицією Посольства України в Норвегії.

УВАГА! ПРАКТИЧНІ ПОСІБНИКИ ВИКЛАДЕНІ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ!

  1. Фрукти (Fruits)
  2. Зерно (Grains)
  3. Овочі (Vegetables)

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024