У першому півріччі 2018 року волинські фіскали надали  майже 74 тисячі адміністративних послуг

27 Липня 2018, 11:06
1115

Протягом січня-червня 2018 року фахівці територіальних органів ДФС у Волинській області надали 73862 адміністративні послуги. Із загальної кількості послуг  57782 отримано через Центри обслуговування платників.

Звертаючись за адмінпослугами, громадяни мають право висловлювати свої зауваження та пропозиції щодо покращення роботи Центрів обслуговування платників. Однак, з початку року лише в одному випадку громадянин скористався спеціальним сервісом «Пульс», щоб поінформувати про неналежну організації роботи одного з Центрів обслуговування платників Волині.

«Ми завжди раді почути конструктивні зауваження чи пропозиції щодо процесу обслуговування платників податків, оскільки прагнемо налагодити роботу максимально якісно. Враховуючи той момент, що громадяни та представники бізнесу звертаються не лише  за адмінпослугами, а й подають звітність, проводять звірки, отримують консультації наших фахівців щодо виконання податкових зобов’язань, щоденно Центри обслуговування платників відвідують сотні, а у звітні періоди тисячі платників податків. Тож просимо громадян і представників бізнесу планувати свій візит до органів ДФС завчасно з тим, щоб не створювати черг та незручностей», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як свідчить аналітика, найчастіше за адмінпослугами до територіальних органів ДФС у Волинській області зверталися громадяни, щоб отримати картку платника податків чи внести до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією і номером паспорта. Зокрема, у першому півріччі 2018 року надано 34283такі адмінпослуги.

Окрім того, ще 13862 платника податків отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Щодо суб’єктів господарювання, то представники бізнесу найчастіше зверталися з питанням реєстрації книг обліку розрахункових операцій– 7209 наданих адміністративних послуг, а 3211 зареєструвалися платниками єдиного податку.

Відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024